ANT sessies tijdens Dental Expo

Dental Expo, RAI Amsterdam ANT Activiteit

Op zaterdag 21 maart organiseert de ANT op de Dental Expo speciaal voor studenten, starters en zzp’ers de ANT starterssessie en ZZP update.

ANT starterssessie
Tijdens de ANT starterssessie van 11.00 tot 14.15 uur zullen er verschillende experts aanwezig zijn die u alles kunnen vertellen over waar u aan moet denken als startende tandarts. Zo bent u verzekerd van een vliegende start. Na de sessie is er gelegenheid om de beurs te bezoeken en organiseren wij afsluitend een borrel op onze stand. De ANT starterssessie is inclusief lunch en toegang tot de Dental Expo.

​Meld u hier aan voor de ANT starterssessie.

ANT ZZP update
Tijdens de ZZP update van 14.30 tot 15.30 uur praten wij u in een uur bij over de (aankomende) wetswijzigingen voor zzp’ers en wat dit voor u voor effect zal hebben. Ook presenteren wij u de nieuwe samenwerkingsmodellen. Zo bent u meteen weer op de hoogte van de huidige stand van zaken. Uiteraard zal er ook voldoende ruimte zijn voor vragen. Na afloop bent u van harte welkom voor een borrel op onze stand. De ZZP update is inclusief toegang tot de Dental Expo.

Meld u hier aan voor het ANT ZZP update.

ANT sessies tijdens Dental Expo