De 10e editie van Dental Expo

RAI Amsterdam Congres

De tiende editie van de vakbeurs Dental Expo in RAI Amsterdam op 19, 20 en 21 maart richt zich op de totale mondzorg . De 2020-editie van Dental Expo kan gezien worden als een uitje voor het gehele team. Tijdens deze 10e editie is er meer dan ooit gekeken dat het aanbod op de beursvloer aansluit bij alle mondzorgprofessionals. Dit geldt voor zowel de exposanten als de inhoud van de lezingen en het randprogramma.

Dental Expo is in Nederland de enige nationale professionele dentale vakbeurs en richt zich op aanbieders en afnemers in de dentale branche. Op de beursvloer presenteren tal van exposanten een scala aan producten en diensten en tonen ze hun nieuwste ontwikkelingen binnen de dentale branche. Bekijk hier alle exposanten.

Om aan de behoefte van de bezoekers te voldoen is er naast het brede aanbod aan exposanten dit jaar de Dental Expo Academy. Er worden twee klaslokalen ingericht waar verschillende onderwerpen aanbod komen. Bekijk hier alle kennissessies.

Verder zal dit jaar ook de uitreiking van ‘Tandartspraktijk van het jaar 2020’ op de beursvloer plaatsvinden. De finale is op vrijdag 20 maart en gaat tussen de drie genomineerde praktijken. Bekijk hier alle genomineerde praktijken.

Openingstijden Dental Expo 2020

De tiende editie van Dental Expo vindt plaats in Hal 8 van RAI Amsterdam. De openingstijden zijn op 19 maart van 13.00 tot 20.00 uur, op 20 maart van 10.00 tot 20.00 uur en op 21 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.dentalexpo.nl.

De 10e editie van Dental Expo