MedischOndernemen LIVE

Nieuwegein Congres

Op 6 en 7 oktober organiseert MedischOndernemen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in de eerstelijnszorg MedischOndernemen LIVE, het grootste kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers. Tijdens MedischOndernemen LIVE ontmoet u andere gelijkgestemden die ook willen samenwerken. Gelijkgestemden die van mening zijn dat samenwerking in de eerstelijnszorg de toekomst heeft. U wordt uitgedaagd en scherp gehouden zodat u beter kunt inspelen op een wereld die verandert en van u als ondernemer steeds nieuwe beslissingen vraagt.

Wat biedt MedischOndernemen LIVE? 
Tijdens MedischOndernemen LIVE vindt u producten, diensten, inspirerende sprekers, trends, praktische sessies en vele vakgenoten om kennis en ervaring mee uit te wisselen. Allemaal toegespitst op de vragen waar u als ondernemer in de eerste lijn tegenaan loopt. We helpen u met het maken van grote keuzes en het vinden van praktische oplossingen.

Ons doel
Het beste voor de patiënt, zoals door de Raad van Advies unaniem werd geformuleerd.

Openingstijden
MedischOndernemen is geopend op

vrijdag 6 oktober van 13.00 tot 21.00 uur
zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Meer informatie & Aanmelden

 

Naar MedischOndernemen Live? De ANT geeft 100 gratis kaarten weg!

Wij geven 100 gratis kaarten weg voor MedischOndernemen Live. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is u aan te melden via onderstaande knop.

Hierna ontvangt u van ons uiterlijk binnen 3 werkdagen een e-mail met instructies om uw gratis ticket te activeren.

Voorwaarden:

  • Max. 1 ticket per persoon
  • U bent ANT-lid
  • U bent BIG geregistreerd tandarts
  • De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een gratis ticket
  • Op = Op


Aanmelden gratis ticket

MedischOndernemen LIVE