NVvP voorjaarscongres NvvP4U

NBC Congrescentrum Nieuwegein Congres

Datum: 3 april 2020

Plaats: NBC Congrescentrum Nieuwegein

Event: NVvP4U: NVvP & Partners voor het hele dental team

Organisator: Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP)

NVvP4U: NVvP & Partners voor het hele dental team

Het NVvP congres die u met uw gehele praktijkteam kunt bezoeken!

Het congres opent met een primeur van 2020: de introductie van de nieuwe richtlijn parodontologie voor de algemene praktijk. In samenwerking met de vaste partners heeft de NVvP een gevarieerd congresprogramma samengesteld, dat inspeelt op de uiteenlopende interesses van uw praktijkmedewerkers. Diverse lezingen behandelen een veelzijdig palet aan aandachtsgebieden uit de praktijk: van parodontologie tot teamwork. De openingslezing (Dr. Monique Danser en Laurens Tinsel) mag met recht een primeur genoemd worden. Na maanden wachten wordt de nieuwe richtlijn betreffende de parodontale screening, diagnostiek en behandeling in de algemene praktijk gepresenteerd.

Een dagprogramma met meerdere parallelsessies voor elk niveau van de tandheelkundige zorgaanbieder. Natuurlijk worden alle lezingen gehouden vanuit een wetenschappelijke insteek en door ervaren sprekers. (Dr. Monique Danser, Laurens Tinsel, Rolf van Mierlo, Giles de Quincey, Dr. Bassam Hassam, Dr. Stefan Berger, Lodewijk Gründemann, Prof.dr. Marie-Charlotte Huysmans, Dr. Renske Thomas, Dr. Egon Euwe, Arjan Starrenburg, Olaf Westening, Jeffrey Westening, Karin De Hert en Tessa Hagen).

Bovendien hebben onze partners speciaal voor deze dag een aantal bijzondere ‘out of the box’ sprekers uitgenodigd (Gerd-Jan Poortman – Lucien Engelen, Schouten & Nelissen)

Voor de afsluiting van het congres zorgt een bijzondere gast: niemand minder dan Ronald de Boer vertelt over zijn ervaringen binnen het Nederlands voetbalelftal. Over teamwork gesproken...

Meer weten over het NVvP Congres? Download hier de folder of bezoek de website.

NVvP voorjaarscongres NvvP4U