SCEM Expertisedag voor de mondzorg 2020

ReeHorst, Ede Activiteit

De ‘Expertisedag voor de mondzorg’ krijgt een vervolg! Deze dag geeft u antwoorden op zeer uiteenlopende vragen die een bijzondere of complexe medische achtergrond kunnen hebben. Ook dit jaar ontmoet u experts die verschillende thema’s bespreken waar u mee te maken heeft. De presentaties sluiten aan op uw rol, wijzen de weg naar de juiste samenwerkingspartners en geven handvatten voor uw dagelijkse praktijk.

De meeste onderwerpen heeft u ons aangereikt, zoals afwijkingen in de mond door HPV en SOA. En is de pijnbeleving, bij een dreumes anders dan bij een adolescent? Ook vertellen we u meer over huid/slijmvliesafwijkingen; of moet u wellicht aan kindermishandeling denken? Daarnaast komt de rol van de mondzorgprofessional aan de orde bij coeliakie, in het geval van terugkerende aften en/of glazuurdefecten. En hoe zit het met röntgenfoto’s, anesthesie en pijnmedicatie in de zwangerschap? Wat betekent BDD en waarom levert dit de patiënt zoveel angst op? Kortom, vele vragen die door deskundige sprekers op
inspirerende wijze worden beantwoord.

Dagvoorzitter en mede-organisator Gert Stel gaat aan het einde van de dag met u in gesprek over ‘Motiveren kun je leren’. Wat speelt er, wat zijn de laatste inzichten en hoe zijn deze toepasbaar in de praktijk?

Laat u inspireren!

Datum vrijdag 25 september 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie
Erkend door KRM (5 pnt) en KRT (4,5 pnt)

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt: € 239
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 269

Doelgroep
Mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsen

Bekijk hier de flyer.

Ga hier naar de website om u in te schrijven.

SCEM Expertisedag voor de mondzorg 2020