Seminar Kies Verstandig

Van der Valk Hotel Nootdorp Seminar

In 2 uur weer helemaal bijgepraat zijn over de meest recente ontwikkelingen, gevolgen van prinsjesdag, wet DBA en de tarieven van de NZa?

U bent van harte uitgenodigd om op woensdag 27 september aanwezig te zijn bij het seminar kies verstandig. Dit seminar is bedoeld voor o.a. tandartsen, orthodontisten, praktijkmanagers, aandeelhouders. Tijdens dit seminar komen de volgende thema’s aan bod:

Prinsjesdag, een dag later…
Wat brengt Prinsjesdag 2017 voor uw praktijk? Koeleman neemt u mee in hetgeen Belastingplan 2018 met zich meebrengt voor uw organisatie. Met welke wijzigingen moet u rekeninghouden?

Wet DBA, een ballenbak?
Wet DBA is ingevoerd, handhaving uitgesteld. Maar voor hoelang? Koeleman vertelt u wat u moet weten over de Wet DBA. Het ANT heeft een aantal leuke en praktische praktijkvoorbeelden welke van belang zijn voor de correcte uitoefening van Wet DBA.

Actuele mondzorg thema’s
De ANT zal een aantal actuele thema’s toelichten, waaronder visie op tarievenbesluit 2018, keuzevrijheid voor esthetische mondzorg en AMVB taakherschikking.

Belang van eenvoudig en correct declareren
Patiënten tevreden houden? Een compleet dossier en correcte declaraties helpen u hierbij. In een interactieve presentatie nemen Famed en Vertimart u mee in het dynamische speelveld van zorgverzekeraar, IGZ, NZa en patiënt, waarin u zich beweegt.

Programma
18:00 - 19:00 inloop met buffet
50 minuten seminar
20:00 - 20:15 pauze
50 minuten seminar
2 1 :15 - 21:45 borrel

Meer informatie
W www.kies-verstandig.nl
E info@kies-verstandig.nl
T 071-5617950

Locatie
Van der Valk Hotel
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp

Aanmelden