BioComp Dental viert haar 25-jarig bestaan

BioComp Rally editie 2017; een prachtige tourrit door het Brabantse landschap op zaterdag 10 juni a.s.

Dit jaar bestaat BioComp 25 jaar. Een goede reden dus om haar eigen klassieker, de BioComp Rally, extra feestelijk vorm te geven. Het event, waarbij passie voor klassieke (sport)auto’s en techniek wordt gecombineerd met het genieten van een schitterende omgeving, wordt elke 3 jaar georganiseerd. De Rally is telkens weer een groot succes. Voor een aantal relaties van BioComp is de Rally zelfs een vast uitje geworden. Deelnemers zijn vooral tandartsen, implantologen, kaakchirurgen en tandtechniekers die al dan niet werken met het BioComp implantaatsyteem.

Er zijn tijdens de tourrit twee verschillende klassen; de sportklasse en de tourklasse. De sportklasse is bedoeld voor de ervaren rallyrijder en de tourklasse voor de degenen die het wat rustiger aan willen doen of nog helemaal geen ervaring hebben. De uitdaging is om de meest ideale route zo nauwkeurig mogelijk op tijd te rijden conform de instructies in het routeboek. Iedere professional uit de tandheelkundige branche is van harte welkom om de uitdaging aan te gaan, ook wanneer er geen directe relatie met BioComp bestaat. Aanmelden kan via de website van BioComp: www.biocomp.eu

Ook deze keer komen de deelnemers weer vanuit het hele land in de meest bijzondere klassiekers - de oudste uit 1936 - of sportauto’s naar het event, dat dit jaar start vanuit het idyllische Kasteel Maurick in Vught. Na het ontvangst en de instructies vanaf 8.30 uur zal hier om 10.00 uur het startsein klinken. Vanaf dit moment zal er elke minuut een deelnemer vertrekken, om vervolgens via een uitdagende route door het Brabantse landschap te rijden. Zo staat onder andere het bijzondere natuurgebied ‘De Biesbosch’ op het programma. Voor de lunch wordt er rond 13.00 uur een tussenstop gemaakt bij het stijlvolle Fort Altena in Werkendam, dat onlangs nog prachtig gerestaureerd is. Rond 17.00 uur worden de eerste deelnemers weer verwacht bij kasteel Maurick. Hier zal de dag worden afgesloten met een heerlijke barbecue en worden tevens de prijswinnaars bekend gemaakt.

BioComp Dental viert haar 25-jarig bestaan