DNTSTRY: 360 Talks, het Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland 

Zaterdag 26 januari 2019 vindt vanaf 16.00 uur hét Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland plaats, een exclusief kick-off netwerkevent onder het genot van een dynamisch 5-gangen fusion diner volgens een ware TEDx beleving. Speciaal voor haar leden heeft de ANT beslag weten te leggen op een beperkte oplage tickets om deze unieke avond met € 50,- korting bij te wonen; op = op.

DNTSTRY: 360 Talks is hét Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland. Binnen de adembenemende sfeer van De Rode Hoed te Amsterdam zal een 5-gangen sit down diner worden gecombineerd met diverse inspirerende 360 Talks volgens het TEDx-concept. Maar dat is nog lang niet alles, want tijdens het diner zullen diverse verrassingsacts garant staan voor inspiratie, activatie en engagement zoals het out-of-the-box denkers betaamd. Bovendien zal tijdens de avond de tafelschikking regelmatig wisselen, zodat u aan het einde van het diner uw netwerk gegarandeerd verbreed heeft.

Voor iedereen die u tijdens het diner niet heeft kunnen spreken vindt aansluitend de nieuwjaarsreceptie plaats, die geruisloos zal overgaan in een silent disco met voor ieder wat wils: oldies, goodies en de hits van nu. DNTSTRY: 360 Talks biedt een unieke nieuwjaarsbeleving te midden van een exclusief tandheelkundig gezelschap.

Speciaal voor haar leden heeft de ANT beslag weten te leggen op een beperkte oplage tickets om deze unieke avond met € 50,-  korting bij te wonen: gebruik hiervoor vouchercode ANT360. Op = op.

Koop een ticket

DNTSTRY: 360 Talks, het Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland