Exclusieve korting bij ZorgkaartNederland

Met ruim een half miljoen waarderingen is ZorgkaartNederland de grootste ervaringssite in de zorg. Deze ervaringen helpen mensen de zorgaanbieder te vinden die bij hem of haar past. Maandelijks raadplegen een miljoen mensen de website. Speciaal voor ANT-leden hebben zij een exclusieve aanbieding.

De kracht van de ervaringssite is ook dat veel zorgaanbieders actief gebruik maken van ZorgkaartNederland om hun eigen zorg beter te maken. Want elke ervaring biedt ook informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Door actief te zijn op ZorgkaartNederland maakt een zorgaanbieder duidelijk dat de ervaring van patiënten er toe doet. En dat deze waarde hecht aan het uitvragen van deze ervaringen in een open en transparante omgeving.

Speciaal voor ANT-leden biedt ZorgkaartNederland een exclusieve korting op praktijkpakketten. Met een pakket bij ZorgkaartNederland krijgt u onder andere:

  •  Inzicht in patiëntervaringen doormiddel van het dashboard
  • Extra mogelijkheden om uw organisatie en medewerkers te profileren
  • De mogelijkheid om direct te reageren op een waardering
  • Links naar uw afspraakmodule
  • Extra dashboard en rapportagemogelijkheden
     

Met het pakket van ZorgkaartNederland krijgt u handige tools om uw prestaties te monitoren en efficiënt met ZorgkaartNederland aan de slag te gaan vanuit een eigen beheeromgeving.

Normaal betaalt u met een praktijk met 1 locatie voor het basispakket € 99,-. Speciaal voor ANT-leden is dit nu slechts € 79,-. Het Propakket tot 8 locaties kost € 179,- in plaats van € 199,-. Heeft uw praktijk meer locaties, neemt u dan contact op met de adviseurs van Zorgkaart Nederland. De pakketten besteld u eenvoudig via de site met vouchercode: ANTDENTZ6

Meer informatie