Geef je nu op voor ANT Dental Start en begin zelfverzekerd aan je carrière

Zes jaar gestudeerd en vol theoretische (deel)kennis. Maar ben je echt voorbereid op de complexiteit van het werk in de tandartspraktijk? En heb je een totaalbeeld van de mond en de tandheelkundige behandeling? Jonge tandartsen merken vaak van niet. Regelgeving, omzetdruk, communicatie met patiënten en collega’s: het omvat veel meer dan je op de universiteit aangereikt krijgt. De ANT biedt beginnende tandartsen daarom ondersteuning aan.
Wat is het
ANT Dental Start is een samenwerking met de Dental Summer School en is speciaal opgericht voor net afgestudeerde tandartsen. De cursus bestaat uit drie webinars en twee samenkomdagen. Tijdens dit traject en na afloop is er ook online coaching beschikbaar. Na deze cursus begin je zelfverzekerd aan je carrière!

Webinars
Voordat je je kunt aanmelden voor ANT Dental Start is het van belang dat je drie webinars bekijkt:

- Structureel mondonderzoek en risicoanalyse – door Michiel Lieshout
- Het belang van occlusie en articulatie in een functioneel gebit – door Sjoerd Smeekens
- Indicatie en behandeling van een autotransplantaat – door Dick Barendregt

Er volgt geen toets of overhoring, maar het is belangrijk dat je de onderwerpen die in de webinars worden behandeld begrijpt voordat je meedoet met de samenkomdagen. De webinars zijn kosteloos te bekijken. Ook als je je uiteindelijk niet aanmeldt voor ANT Dental Start zijn ze erg waardevol en de moeite waard om te bekijken.

Beperkte plaatsen
Wil jij zelfverzekerd aan je carrière beginnen? Meld je dan nu aan voor ANT Dental Start. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar en daarbij is de cursus voor jou ook nog eens zeer voordelig geprijsd, je betaalt slechts € 150,-. Wacht dus niet te lang, want vol=vol.

Meer informatie en aanmelden