Geijsel Kroon: laagste prijsgarantie voor ANT-leden

Geijsel Kroon is al jarenlang met veel plezier ANT partner. Beide organisaties zijn inmiddels getransformeerd tot hedendaagse bedrijven. Geijsel Kroon is er trots op dat zij met de ANT inmiddels honderden gezamenlijke relaties mogen bedienen. En dat doen ze graag G.O.E.D. (Gedreven, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig).

Geijsel Kroon heeft persoonlijk contact met haar klanten hoog in het vaandel staan. Daarom geeft Geijsel Kroon gedeeltelijk vergelijkingssoftware vrij in websites die ze zelf hebben ontwikkeld. Denk daarbij aan www.AOVergelijken.nl, www.ZorgverzekeringWijzer.nl en sinds kort ook www.OTUA.nl .

Omdat ze voor de totaalrelaties gaan bieden ze, heel stoer, laagste prijsgarantie voor ANT totaalrelaties. Daarnaast willen de medewerkers van Geijsel Kroon een langdurige band met u opbouwen. Wanneer u wilt komen zij bij u langs, maar u bent ook  welkom op het kantoor aan de Amstel. 

Recentelijk heeft Geijsel Kroon exclusief voor de ANT-leden een cyberrisk verzekering ontwikkeld die in tegenstelling tot een normale cyberriskverzekering wel medische data verzekert. Deze verzekering is natuurlijk ook online af te sluiten op de website van Geijsel Kroon.

Kennismaken?  Ja heel graag! U mag Wilfred Mooij (directeur Geijsel Kroon) altijd bellen via 06-54640913. 

Meer informatie