Hoe hoog is uw stressniveau? Doe de 7-minutencheck

Arbeidsongeschiktheid kan vaak voorkomen worden als u tijdig inzicht hebt in uw situatie. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de online vragenlijst ‘Waar sta ik nu?’. Dit hulpmiddel geeft u binnen 7 minuten direct inzicht in hoe u als tandarts ervoor staat en wat uw aandachtspunten zijn.

Afgestemd op levensfase
Elke levensfase kent zijn eigen vraagstukken. Daarom is de vragenlijst afgestemd op uw levensfase. Een carrière start met een periode met veel werken en leren, gevolgd door stabilisatie en vooruitkijken en wordt afgesloten met terugkijken en wat wil ik nog? Verder gebeurt er van alles in uw privéleven en  wordt u opgeslokt door de hectiek van alledag met misschien nauwelijks tijd voor uzelf. Door hier even bij stil te staan wordt u bewust van uw persoonlijke aandachtspunten.

Advies
Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een rapportage waarin wordt aangegeven hoe hoog uw stressniveau is. Ook wordt aangegeven waar een eventuele verhoging van het stressniveau vandaan komt. Verzekerden van Movir met hulpvragen kunnen kosteloos en anoniem contact opnemen met coaches van Elestia.

Doe nu de 7-minutencheck

De vragenlijst is tot stand gekomen in samenwerking met Movir en Elestia. De uitkomsten van de vragenlijsten worden vertrouwelijk behandeld. Elestia verstrekt aan Movir de samengevoegde en geanonimiseerde resultaten.