Overname Kapanu AG door Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent AG (Liechtenstein) gaat met de overname van het Zwitserse opstartbedrijf Kapanu AG samenwerken aan de ontwikkeling van innovatieve tandheelkundige toepassingen.

Kapanu AG is een start-up en spinoff bedrijf van ETH Zürich. Het bedrijf is opgericht in 2015 en bestaat uit een team van wetenschappers en ontwikkelaars, die zich specialiseren in het produceren van geavanceerde software voor de dentale industrie. De twee bedrijven zullen samenwerken om innovatieve tandheelkundige applicaties te ontwikkelen, die real-life processen koppelen met de digitale wereld. Het hoofddoel is om  te bepalen hoe "Augmented Reality" moet worden gebruikt om tandheelkundige diagnostiek, casusanalyse en behandelingstherapieën te vergemakkelijken.

Over Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent, met hoofdkantoor in Schaan, Liechtenstein, is een internationale fabrikant en leverancier van materiaalsystemen voor tandheelkundige toepassingen. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in 25 landen en meer dan 3.500 werknemers wereldwijd. Meer informatie over Ivoclar Vivadent vindt u op de website: www.ivoclarvivadent.nl.