Persbericht: KNMT en ANT samen hoofdsponsor van de Dental Runners

De ANT sluit zich vanaf dit jaar bij de KNMT aan als hoofdsponsor van de Dental Runners. De Dental Runners is een hardloopteam van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten en studenten Tandheelkunde. Jaarlijks doet het team mee aan de Roparun, een estafetteloop in het pinksterweekend (3 t/m 5 juni 2017) van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Met hun deelname brengen de lopers geld bijeen voor de strijd tegen kanker. 

Tandartsen voor kankerpatiënten: dat is het motto van Dental Runners. En hoe meer steun ze uit de mondzorg krijgen, hoe groter de steun die ze kankerpatiënten kunnen bieden. De KNMT is dan ook blij dat de ANT zich aansluit als hoofdsponsor van Dental Runners. De voorzitters van beide beroepsorganisaties -Wolter Brands en Jan Willem Vaartjes- zijn blij dat hiermee duidelijk zichtbaar is dat men regelmatig heel goed samen kan werken en zeker voor een goed doel zoals de bestrijding van kanker.

Mondzorgbreed evenement
De ANT is ook van mening dat dit goede doel zo breed mogelijk gesteund moet worden: dit is een mondzorg-breed evenement dat brede maatschappelijke steun verdient.

Lopers en ondersteuners gevraagd!
Voor aankomend jaar is er nog een aantal beschikbare plekken in het team. Er wordt nog gezocht naar 2 hardlopers, 1 chauffeur voor een klein busje en 1 navigator. Geïnteresseerd? Neem contact op met de Dental Runners via roparun@ant-tandartsen.nl

Sponsoren
Dental Runners is daarnaast altijd op zoek naar sponsoren. Wilt u graag een bijdrage leveren? Neem dan contact op met de Dental Runners via roparun@ant-tandartsen.nl