Pilot ANT SecureMail van start

De ANT is gestart met het aanbieden van een eigen oplossing voor het beveiligd mailen van bestanden, ANT SecureMail. De afgelopen weken hebben ANT-leden zich gratis kunnen aanmelden voor de pilot van ANT SecureMail. Wij zijn erg blij dat er ruim 400 leden zich hebben aangemeld, zij gaan tot het einde van dit jaar aan de slag met het mailprogramma en helpen zo met hun ervaring en feedback om ANT SecureMail verder te ontwikkelen.

De pilot loopt t/m december dit jaar. Wij gebruiken deze periode om alle ervaringen te verzamelen, te evalueren en waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Bij een succesvolle pilot hopen wij eind dit jaar alle leden een voordelig aanbod te kunnen doen voor 2019.

Keuze
De ANT is begonnen met het aanbieden van een eigen oplossing voor het beveiligd mailen om u een keuze te kunnen bieden. ANT SecureMail is een product van Protonmail in ontwikkeling. Dit betekent dat er de komende tijd nieuwe mogelijkheden in updates gaan komen. Alle informatie rondom ANT SecureMail werken wij bij op de website. Ook ontvangen wij graag uw feedback. Bent u deelnemer aan de pilot? Hou dan onze website, nieuwsbrief, social media en uw e-mail goed in de gaten.

ANT SecureMail Informatiepagina