Spetterende start van ‘Kickstart 360: Powered by ANT Young Professionals’

Gisterenavond was de kick-off van het Kickstartseizoen. De eerste van drie dynamic network dinners vond plaats in Amsterdam en was een groot succes.

Onder het genot van een luxe vijfgangen sit down diner waren verschillende inspirerende sprekers te horen. De voorzitter van de ANT, Jan Willen Vaartjes, gaf een kijkje in de toekomst van de tandheelkunde. Hoe gaat het er over 20 jaar aan toe? Het was een interactieve avond met meerdere verrassingselementen.


Save the date
17 april vindt het volgende dynamic network diner plaats in Nijmegen. Het laatste dynamic network diner vindt plaats op 24 april in Groningen.

De dynamic network dinners werken toe naar het veelbelovende Kickstart 360-congres op 15 juni 2019. De voorverkoop voor hét tandheelkundig inspiratie-event van het jaar is nu geopend! Stap aan boord van de imposante OceanDiva Original te Amsterdam en laat je in nautische sferen meevoeren op een dag vol spektakel, waar o.a. Style Italiano (Jordi Manauta & Anna Salat) te gast zal zijn. Ook succesonderdelen als ‘The Battle’ (composite techniques), ‘The Silent 360 Talks’ en The Silent Disco keren terug op het programma, terwijl tegelijkertijd nieuwe concepten als ‘The Roast of Bruno Bruins’ en ‘Singing with the Stripes’ hun première zullen beleven.

Ben je studentlid van de ANT? Dan neem je deel aan de Kickstartactiviteiten voor een speciaal tarief.

Meer informatie