Studentenraad werpt zijn vruchten al af

Vorige week vrijdag, 29 maart vond de tweede ANT-Studentenraad plaats. Weer een inspirerende en productieve dag voor zowel de ANT als haar raadsleden.

De ANT-Studentenraad is vorig jaar opgezet om een brug te slaan tussen de ANT als beroepsvereniging en studenten tandheelkunde toekomstige tandartsen. Vorige week vond de tweede raadsavond plaats waarin onderwerpen als het speelveld van de tandarts, de communicatie richting studenten tandheelkunde, opleiding en nog veel meer aan bod zijn gekomen. In deze fase van de raad gaat we starten met het opzetten en uitwerken van veel besproken onderwerpen en ideeën.

Per jaar komt de ANT-Studentenraad drie keer bijeen om de behoefte en obstakels van de studenten te bespreken. Maar ook om te kijken hoe de ANT op een effectievere wijze onderdeel kan zijn van de studietijd van de studenten.

Vraag het onze ambassadeurs!
Ben jij student Tandheelkunde en heb jij een vraag over/ voor de ANT? Denk jij onze hulp wel te kunnen gebruiken of wil jij net als je mederaadsleden de vereniging ondersteunen? De ANT heeft studentraadsleden op alle drie de faculteiten rondlopen. Zoek ze op en spreek ze aan!

Je kunt natuurlijk ook mailen naar communicatie@ant-tandartsen.nl