Tweede editie ANT Dental Games succesvol

Afgelopen vrijdag 6 april vonden voor de tweede keer de ANT Dental Games plaats, ditmaal in Utrecht. De ANT Dental Games is een evenement dat gezamenlijk wordt georganiseerd door de drie tandheelkundefaculteiten uit Amsterdam Groningen en Nijmegen. Het uitgangspunt van het evenement is om andere studenten tandheelkunde en mondzorgkunde te leren kennen, niet alleen uit de eigen studentenstad maar juist ook uit de andere steden.

De avond werd afgetrapt met een lekkere hap in de Britse pub Florin. Daarna zijn de studenten uit de verschillende steden ingedeeld in groepjes om gezamenlijk opdrachten uit te voeren. Het team dat de meeste opdrachten succesvol wist te voldoen werd de winnaar en verdiende, naast de eeuwige roem, ook de ANT Dental Games wisselbeker. De avond werd natuurlijk afgesloten met een knallend feest.

Met 100 deelnemende studenten was ook dit jaar het weer een geslaagde editie. Er is goed met elkaar kennis gemaakt en bovenal veel plezier gemaakt. Volgend jaar krijgt Archigenes uit Groningen de eer om het voortouw te nemen in de organisatie en zal de stad Groningen ook het decor worden van de ANT Dental Games 2019.