Veel aanmeldingen ANT Portal

De ANT lanceerde recent een platform waarop de belangrijkste richtlijnen, protocollen en praktijkwijzers centraal vindbaar zijn. De afgelopen weken hebben zeer veel leden zich enthousiast getoond voor de handige tools op dit centrale portal, door zich aan te melden voor deze dienst.

Het ANT Portal biedt leden gemakkelijk toegang tot een aantal essentiële zaken die een de beroepsuitoefening ondersteunen. Zo bent u minder tijd kwijt aan uw administratie en houdt u meer tijd over voor uw patiënt. 

Alles op één plek
De ANT heeft voor u de geldende richtlijnen gebundeld in een te downloaden bestand, om ze in elke behandelkamer duidelijk zichtbaar te kunnen neerzetten. Verder vindt u op het platform de meest actuele kwaliteitsdocumenten zoals beleidsdocumenten, praktijk-, hygiëne-, behandel- en veiligheidsprotocollen op één plek bij elkaar. Daarnaast leest u er meer over ANT visitaties en zijn een enquête voor patiënten en een Self assessment tool beschikbaar. Met laatste genoemde tool krijgt u aan de hand van een aantal korte vragen snel inzicht in uw zorgverlening en praktijkorganisatie.

Contractgenerator
De ANT is zeer verheugd om binnenkort nog een dienst te kunnen toevoegen aan het Portal: de contractgenerator. In het verleden is er vraag geweest naar een dergelijke tool, waarbij een op maat gemaakt contract voor werknemers wordt gegenereerd op basis van een stappenplan. Daarom zijn we zeer content dat we deze in de komende weken voor u aan het platform kunnen toevoegen.

Aanmelden
Met de tools op het ANT platform weet u zeker dat u kwalitatief hoogstaand werkt, maar bent u hier niet onnodig veel tijd aan kwijt. Nog niet aangemeld? Neem dan snel een kijkje op het portal en ga samen met uw team vandaag nog aan de slag. Meld u de eerste keer aan via het aanmeldformulier