Welk toekomstig mondzorgonderzoek is voor u het belangrijkst?

Help de kloof tussen praktijk en wetenschap te verkleinen

De belangrijkste onderwerpen voor mondzorgprofessionals
Het is belangrijk dat nieuw onderzoek aansluit op de behoefte uit de dagelijkse praktijk. De resultaten uit nieuw onderzoek kunnen helpen bij het nemen van onderbouwde behandelbeslissingen, en zo de kwaliteit van zorg voor uw patiënten verbeteren.

Mondzorgprofessionals aan het woord
Als mondzorgprofessionals zelf meedenken over belangrijke onderwerpen en vraagstukken voor toekomstig wetenschappelijk onderzoek kan dat de kloof tussen praktijk en wetenschap verkleinen. Dit kan leiden tot betere behandelbeslissingen en betere zorg voor patiënten.

In een eerdere enquête hebben mondzorgprofessionals onderwerpen voor toekomstig onderzoek aangedragen. Deze onderwerpen zijn gebaseerd op lastige beslismomenten in de dagelijkse praktijk van patiëntenzorg.

Nu willen we graag weten welke onderwerpen voor mondzorgprofessionals het belangrijkste zijn. Door te kiezen welke onderwerpen voor u het belangrijkst zijn, helpt u mee om de Kennisagenda Mondgezondheid samen te stellen.

Kennisagenda Mondgezondheid
De lijst met de onderwerpen voor toekomstig onderzoek gebaseerd op belangrijkste knelpunten in de dagelijkse praktijk van patiëntenzorg vormt de Kennisagenda Mondgezondheid. Hoe meer mondzorgprofessionals meedenken, hoe representatiever de Kennisagenda Mondgezondheid wordt.

Doe mee: maak uw keuze!

Draag bij aan de Kennisagenda Mondgezondheid: Kies de onderwerpen die voor u het uw belangrijkste zijn door de enquête in te vullen!

Kennisagenda Mondgezondheid - Enquête

Meer informatie of volg de Kennisagenda Mondgezondheid op Facebook

Dit onderzoek wordt uitgevord door Puck van der Wouden, promovenda aan de afdeling sociale tandheelkunde aan ACTA.