Winnaars ANT Van Nouhuysbeurs

De winnaars Van Nouhuysbeurs zijn bekend!

De ANT Van Nouhuysbeurs is bedoeld voor masterstudenten Tandheelkunde die in het buitenland stage lopen. De ANT vindt het belangrijk dat studenten veel praktijkervaring opdoen tijdens hun studie en stelt daarom tweemaal per studiejaar vier beurzen van €500 beschikbaar. De beurs is vernoemd naar Herman van Nouhuys, oprichter van de ANT. 

Dit zijn de ontvangers van de ANT Van Nouhuysbeurs 2016-2017:
(tweede semester, stageperiode jan-jun 2017)

-Elisabeth Jurres, lid van Favervuta Amsterdam. Elisabeth gaat stage lopen in het Verenigd Koninkrijk.

 

 

 

 

-Marleen Smits, lid van Favervuta Amsterdam. Marleen gaat stage lopen in China.

 

 

 

 

-Marieke de Looff en Bo Dusseldorp, lid van T.F.V. Nijmegen. Deze twee masterstudenten uit Nijmegen gaan samen dezelfde stage lopen in Brazilië en delen daarom de beurs (ieder €250).

 

 

 

 

-Lotte Pouwels en Iris van den Heijkant, lid van T.M.F.V. Groningen. Deze twee masterstudenten uit Groningen gaan samen dezelfde stage lopen in Zwitserland en delen daarom de beurs (ieder €250).

 

 

 

Van harte gefeliciteerd alle winaars!

We houden je op de hoogte over de ervaringen van de winnaars op onze website, nieuwsbrief en in de Dentz.

Bovengenoemde studenten krijgen de beurs vanwege hun ambitieuze (onderzoeks)plannen en bijzondere motivatie. Dit jaar kregen we weer een groot aantal aanmeldingen binnen, die stuk voor stuk zeer de moeite waard zijn. Wij wensen álle stagiairs dan ook een interessante stage toe en een mooie tijd tijdens hun stage!

Ga je ook stage lopen in het buitenland? Meld je dan nú aan voor de ANT Van Nouhuysbeurs!