WorldSkills Netherlands zoekt mondzorgprofessionals als jurylid

WorldSkills Netherlands is een stichting ter promotie van beroepsopleidingen en vakmanschap. Zij ontwikkelen en organiseren wedstrijden in MBO-beroepen, zo ook voor het beroep voor tandartsassistent.

De finales van de wedstrijden, 62 in totaal, vinden plaats in Zwolle van 15 tot 17 maart dit jaar. De opdrachten zijn dit jaar ontwikkeld door docenten en de organisatie van de finale wordt uitgevoerd door het ROC Deltion College. Om een beeld te krijgen van de wedstrijden bekijk de registratie van vorig jaar  

WorldSkills Netherlands bestaat sinds 2002 en organiseert de deelname van Team Nederland aan Europese- en Wereldkampioenschappen, en de nationale vmbo en mbo vakwedstrijden Skills Talents en Skills Heroes.

Meer over WorldSkills Netherlands en de finales van de beroepenwedstrijden kunt u hier vinden.

www.worldskillsnetherlands.nl
www.skillsthefinals.nl
  

Geef u op als jurylid

Voor de finale van tandartsassistent is WorldSkills Netherlands nog op zoek naar juryleden. Juryleden kunnen professionals maar ook studenten zijn. Voor beide een mooi moment om kennis te maken met vakwedstrijden, toekomstige tandartsassistenten en docenten. onderstaand vindt u meer informatie over het jureren.

Heeft u interesse in de rol van jurylid? Neem dan, voor meer informatie, contact op met Annemarijn Haagsman: haagsman@worldskillsnetherlands.nl, 088-0808857

Meer informatie

WorldSkills Netherlands zoekt mondzorgprofessionals als jurylid