Wachtkamerschermen

Het meest gebruikte patiëntencommunicatiesysteem in de zorg

Met Wachtkamerschermen® in uw wachtkamer verbetert u de communicatie met uw patiënten. Door het vertonen van praktijkberichten en nieuws over de zorg ontlast u de assistenten. Met behulp van leuke animaties en actualiteiten zorgt u voor een ontspannen sfeer in de wachtkamer waardoor de wachttijd als beduidend korter wordt ervaren. Wachtkamerschermen® zorgt in de praktijk voor goed geïnformeerde en tevreden patiënten.

Bepaal zelf wat u uitzendt
In de Media Bibliotheek van Wachtkamerschermen® vindt u een uitgebreide collectie mediabestanden speciaal voor de mondzorg, (waaronder behandelingen en poetsinstructies,) waarmee u zelf gemakkelijk de uitzending kunt laten variëren.

Daarnaast zijn er leerzame en humoristische animaties over algemene zorgonderwerpen die uitermate geschikt zijn om uw uitzending informatief, vermakelijk en afwisselend te houden. Ook de prachtige beelden in onze Wildlife-video’s kunnen uw uitzending op een aantrekkelijke manier aankleden. Wilt u de uitzending aanpassen aan het seizoen of aandacht besteden aan landelijke feestdagen? Er is keuze  genoeg.

Kortom, Wachtkamerschermen® biedt u alles om uw uitzending aan te laten sluiten bij úw behoefte én die van uw patiënt!

Geef voorlichting en advies
Plaats zelf snel en eenvoudig actuele praktijkberichten in uw uitzending. Met onze widgets en apps kunt u uw uitzending gemakkelijk uitbreiden. Deze widgets zijn volledig in uw huisstijl opgemaakt en geven uw actuele praktijkberichten duidelijk en overzichtelijk weer. Informeer uw patiënt of cliënt over wachttijden en stel uw medewerkers voor. Zo realiseert u binding met uw patiënten en cliënten en verhoogt u de patiënttevredenheid.

Heeft u al een beeldscherm? Geen probleem.
De player van Wachtkamerschermen® kan vrijwel altijd eenvoudig worden aangesloten op uw huidige beeldscherm.

Voorpraktijken-pakket Wachtkamerschermen®
ANT-leden ontvangen 5% korting op de eenmalige investering én betalen de eerste drie of zes* maanden geen abonnementskosten!
*Periode afhankelijk van looptijd abonnement. 

Aanvragen informatie

Plan het Voorpraktijken-inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van wachtkamerschermen. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan