Waterzorg

Waterzorg: sinds april 2016 verplicht, heeft u het al geregeld?

Is het u duidelijk wat het juiste waterzorgpakket is voor uw praktijk?

Sinds de verplichting die sinds april 2016 geldt voor het testen van de waterkwaliteit in uw praktijk, hebben vele aanbieders de markt betreden met een veelheid aan testen en pakketten.

De ANT heeft om deze reden voor haar leden een het 'Voorpraktijken'-pakket “Waterzorg en Dentaal Afval” samengesteld, waarbij u bij één van de meest vooraanstaande laboratoria een waterzorgpakket kunt afnemen dat voldoet aan de herziene WIP-richtlijn 2016. Door dit te combineren met uw dentaal afvalcontract, kan er bovendien een extra besparing worden gerealiseerd.

Dat geeft u zekerheid dat u niet teveel betaalt voor of te weinig doet aan uw zorgplicht voor schoon water.

Lees meer informatie.

Ik wil graag advies over het Waterzorgpakket

Plan het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van waterzorg. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan