BHV

Het is verplicht om BHV’ers op te leiden en periodiek deze kennis op te frissen.

Meer informatie over de wetgeving. 

Aanbod Bedrijfshulpverlening voor Praktijken
De cursusleider komt (vanaf vier deelnemers) op de praktijk een BHV-maatwerkcursus verzorgen. Deze cursus kan plaatsvinden op twee avonden, of bijvoorbeeld op een zaterdag en kent een opleidingsduur van acht uur. Door uw team op te leiden, bent u optimaal in staat de BHV goed te borgen op ieder willekeurig moment.

Indien u minder dan vier personen wenst op te leiden, kunt u zich op verschillende momenten gedurende het jaar aansluiten bij een BHV-cursus die wordt georganiseerd door Voorpraktijken op een goed bereikbare cursuslocatie. In de ANT-agenda vindt u de data voor dit jaar terug.

Over de geselecteerde leverancier
De instructeurs zijn volledig gecertificeerd en de training voldoet aan de laatste richtlijnen van het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening). Alle trainingen worden gegeven op een dynamische en interessante manier, waarbij de nadruk ligt op het in de praktijk brengen van eerder opgedane kennis en kunde. De inhoud van de training wordt, naast dat de vaste onderwerpen aan bod komen, afgestemd op uw branche en werkomgeving.

De opleider is geregistreerd bij:

U kunt accreditatiepunten aanvragen wanneer u deze opleiding volgt.

Plan het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van mobiele telefoons. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan