Dentaal afval

Voorpraktijken heeft een collectieve overeenkomst met Stericycle DRS gesloten, waardoor deelnemers aan Voorpraktijken kunnen profiteren van zeer gunstige voorwaarden en uitmuntende service. Bovendien kan de complete dienstverlening voor zowel dentaal afval als waterzorg worden ondergebracht bij één leverancier. De duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen komen verder tot uiting door waar mogelijk hergebruik toe te passen van emballage en inhoud en waardevolle afvallen te respecteren.

Lees meer informatie.

Ik wil graag advies over het pakket Waterzorg en Dentaal Afval

Plan het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van energie. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan