Intelly

Bespaar tijd als zorgondernemer met het bijhouden en declareren van nota's met de online administratie- en declaratiesoftware van Intelly Care. 

De voordelen van Intelly Care

  • Bespaar tijd
  • Verhoog de herkenbaarheid bij uw patiënten
  • Relevante managementinformatie
  • Actueel inzicht in bedrijfsresultaat
  • Eenvoudige inkoopadministratie
  • Koppeling met VECOZO
  • Hoge besparingen op administratiekosten
  • Online samenwerking met uw eigen accountant
     

Bekijk de video of  neem contact op voor meer informatie over Intelly Care

Volledig automatisch declaratieverwerkingsproces
Intelly biedt u een volledig automatisch declaratieverwerkingsproces aan. U hoeft alleen maar het MZ301-bestand naar Intelly te sturen, waarna deze direct verwerkt wordt. Tussenkomst van een factoringmaatschappij is hierdoor niet nodig. 

De declaratiesoftware controleert alle declaraties middels een COV-check. Via VECOZO worden deze ingediend bij de zorgverzekeraar of de patiënt ontvangt ze rechtstreeks. De zorgverzekeraar bericht ons over het mogelijk openstaande bedrag, wat resulteert in een restdeclaratie. Deze versturen wij vervolgens vanuit uw naam en met uw eigen briefpapier naar uw patiënt. Dat kan per post of via e-mail. Alle gelden staan direct op uw bankrekening zonder inhouding van kosten. Momenteel verwerken wij bestanden uit de volgende software: OrthWin, Software of Excellence, Novadent, Exquise, Exquise Next Generation en Simplex. Ook met andere software kunnen wij koppelen indien er een MZ301-bestand beschikbaar is.

Automatisch online boekhouden
Met Intelly verwerkt u eenvoudig facturen en bonnen. U hoeft enkel alles te scannen en mailen. Alle documenten worden hierna digitaal opgeslagen en automatisch verwerkt. Het systeem herkent betaalde of ontvangen bedragen en koppelt die aan de bijbehorende openstaande factuur. Door deze automatische herkenning is de kans op dubbele betalingen minimaal.  

Dankzij onze bankkoppelingen heeft u altijd inzicht in openstaande facturen. U zoekt facturen welke u wilt betalen op in het systeem. Vervolgens zet u ze gereed voor betaling en downloadt u het betaalbestand. Hierna uploadt u dit bestand bij uw bank. De facturen zijn hiermee betaald.  

Intelly biedt u ook een handige compacte scanner welke u volledig ingericht ontvangt. Zo scant u nog sneller uw bestanden. Bij een druk op de juiste knop worden facturen of bonnen meteen naar het correcte e-mailadres gestuurd. Uw boekhouding is zodoende altijd up-to-date.

Met de online administratiesoftware heeft u de financiële risico’s en gevolgen voor uw praktijk altijd goed in beeld.

Voorpraktijken-voordeel Intelly
ANT-leden ontvangen de Intelly-scanner (ter waarde van € 484,-) geheel kosteloos!

Klik hier voor informatie over Intelly Care  

Lees hier de ervaring van andere ANT-leden met Intelly

Plan het Voorpraktijken-inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van Intelly. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan