Nieuws

Uw alarmsysteem bedienen met een App en bij alarm beelden van uw camerasysteem ontvangen, mag dat zomaar? 

Door de innovaties in de techniek is het tegenwoordig mogelijk om veel van onze dagelijkse apparaten en systemen te beheren en te besturen met een smartphone.
Zo bestaat ook de mogelijkheid om de inbraakalarminstallatie te beheren middels een app. Afhankelijk welk systeem er is geplaatst kan op afstand worden in- en uitgeschakeld en kunnen push-meldingen worden ontvangen bij calamiteiten (denk hierbij niet alleen aan ongewenste personen die uw pand binnen dringen maar ook aan accu-laag spanning, spanningsuitval, storing aan een component, etc.).

Door camera’s te koppelen aan een detector bestaat zelfs de mogelijk om bij een inbraakmelding een snapshot te ontvangen per mail/pushbericht zodat meteen kan worden waargenomen wat er aan de hand is.

Wel dient te worden opgemerkt dat niet alle verzekeringsmaatschappijen bediening met een app toestaan. De mogelijkheid bestaat immers dat men inschakelt op afstand terwijl het pand niet verlaten is, of men schakelt onbedoeld uit terwijl er niemand het pand wil betreden. Maatschappijen dekken zich dan soms ook in met de clausule dat een pand niet alleen moet zijn voorzien van een alarminstallatie maar dat de installatie bij het verlaten van het pand ook ingeschakeld moet zijn.
In de hogere risicoklassen is het ook niet toegestaan om met een app het alarm te bedienen. Vanzelfsprekend controleert Voorpraktijken tijdens het inventarisatiebezoek aan uw praktijk welke polisvoorwaarden er voor u gelden.

Meer informatie over het Voorpraktijken-pakket Safety and Security

Plan het Voorpraktijken-inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van beveiliging. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan

 

ANT-ledenvoordeel: Plexiglas baliescherm met uitsparing vanaf € 61,75 inclusief gratis verzending

Coronamaatregel: plexiglas scherm

Dit doorzichtige staande scherm van plexiglas helpt om personeel en patiënten te beschermen tegen het coronavirus en andere virussen. Dankzij de twee meegeleverde voetjes, kunt u dit scherm eenvoudig neerzetten. De afmetingen van dit staande scherm zijn ideaal voor onder andere receptiebalies in tandartspraktijken, apotheken en andere praktijken. Het materiaal is 2x zo licht én 30 keer zo sterk als gewoon glas. Het paneel wordt geleverd inclusief voetjes om hem neer te zetten. De hoogte is 80 cm, de breedte 60 cm. De uitsparing is 35cm breed is en 10cm hoog. Gemaakt van 3mm helder plexiglas.

 

Directe levering

Onze leverancier heeft ruim voldoende voorraad en productiecapaciteit om binnen 7 dagen de standaardmaten te leveren tegen de volgende condities, die door Voorpraktijken zijn bedongen voor u:

 

 

Alle schermen zijn overigens ook als hangend scherm, zonder uitsparing of in “landscape” (liggende oriëntatie) verkrijgbaar.

Andere maten

Andere maten, bevestigingssystemen en overige wensen zijn vrijwel altijd mogelijk, houdt u hierbij alleen wel rekening met een langere levertijd.

Deelnamebijdrage Voorpraktijken

Voorpraktijken werkt niet met kickbackfees, commissie vanuit de leveranciers. Normaal gesproken wordt een collectieve deelnamebijdrage aan deelnemende praktijken gevraagd. In dit geval geldt dit niet. Dit goede product tegen uitstekende tarieven is door één van uw collega’s aangedragen en Voorpraktijken heeft met een minimale tijdsbesteding een extra ledenvoordeel kunnen afspreken. Het volledige voordeel is dus voor u.   

Ik wil graag een scherm bestellenANT en Voorpraktijken helpen u NU uw kosten te verlagen

Nu uw kosten maximaal verlagen  
De situatie rondom het Corona-virus zorgt ervoor dat de inkomsten van mondzorgpraktijken voorlopig sterk zullen dalen, terwijl veel van uw vaste lasten doorlopen. Veel van deze vaste lasten heeft u mogelijk al lange tijd weinig tot geen aandacht gegeven. Met de juiste kennis en ervaring, is hier vaak snel veel te besparen. Sommige verbeteringen die Voorpraktijken realiseert hebben direct de volgende maand invloed op uw kosten. Voorpraktijken heeft deze kennis en ervaring en kan bovendien met uw ruim 600 deelnemende praktijkhoudende collega’s extra gunstige collectieve voorwaarden creëren. Een besparing van 20-40% op uw facilitaire kosten is gemiddeld te verwachten.  

Betalen wanneer dit mogelijk is
Normaal gesproken betalen deelnemende praktijken vanaf de start van de dienstverlening een maandelijkse deelnamebijdrage aan Voorpraktijken (zie ook het kopje “Transparant en integer”). Afhankelijk van een deel- of gehele inventarisatie hanteert Voorpraktijken nu een aangepaste werkwijze in verband met de Corona-crisis. Kunt u op dit moment de deelnamebijdrage aan Voorpraktijken niet missen, dan bieden zij aan om dit, tot het moment dat u weer omzet heeft, voor u voor te financieren. Zo kunt u de besparing op dit moment volledig inzetten waar deze het meest nodig is, namelijk binnen uw praktijk.

Energie en afvalverwijdering eerst
Op het gebied van energie en afvalverwijdering zijn op basis van de ervaring van Voorpraktijken vaak snel en vooral heel eenvoudig grote besparingen te realiseren. Om deze reden zijn dit nu dan ook de eerste aandachtsgebieden die zij u adviseren onder de loep te laten nemen. Simpelweg door het aanleveren van uw jaarafrekening energie en uw meest recente factuur van de afvalverwijdering kan Voorpraktijken u laten zien welke besparing er voor u gerealiseerd kan worden.

Transparant en integer
Voorpraktijken is opgezet op een manier die ervoor zorgt dat u als klant (“deelnemer” zoals zij dit zelf noemen) écht baat heeft bij de Voorpraktijken-dienstverlening. Zo werken zij niet met commissies, provisies of kickbackfees. De deelnemers betalen rechtstreeks een éénmalig bedrag voor de inventarisatie (no-cure-no-pay) en vervolgens voor de collectieve deelname aan Voorpraktijken en zij zorgen voor de beste contracten voor u op 35 aandachtsgebieden, waaronder bijvoorbeeld: 

Honderden praktijken zijn bezocht, waarbij in alle gevallen interessante bespaar- en verbeterkansen zijn gevonden. De gevonden besparingsmogelijkheden zijn altijd hoger dan de deelnamebijdrage die Voorpraktijken voor hun dienstverlening in rekening brengt.  

Voorbeeld afvalverwijdering praktijk in Amsterdam

Voorbeeld energie praktijk in Beverwijk

Vraag nu uw besparingspotentieel aan
Om voor uw situatie de eerste en meest eenvoudig te realiseren besparingskansen inzichtelijk te maken, kunt u uw laatste factuur voor afvalverwijdering, uw energiecontract en uw meest recente energie-jaaropgave opsturen naar info@voorpraktijken.nl.