Restyling van de praktijk

Verandering van huisstijl, overname van een praktijk, licht beschadigde balie of deuren, gedateerde uitstraling. Allemaal situaties waarin een restyling van de praktijk ineens actueel kan zijn.

Samen met Praktijk.Marketing biedt de ANT haar leden daarom een betaalbare metamorfose aan voor uw praktijk.  Binnen een beperkte tijd, op een tijd en dag dat u uitkomt, helpt Praktijk.Marketing u met het opknappen en moderniseren van uw praktijk door het vervangen van de balie, kasten, deuren, etc. met een kwalitatief hoogwaardige interieurfolie.

Wanneer de ondergronden niet al te veel zijn beschadigd, is het zelfs mogelijk een complete metamorfose met het bestaande meubilair te realiseren. U heeft daarbij keuze uit een mooi kleurengamma, aluminiumlook, houtlook of egale kleurfolie. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld logo, tekst, foto, etc. te verwerken.

AANBIEDING Voorpraktijken voor ANT-leden

METAMORFOSE RECEPTIEBALIE

Normaal vanaf € 595,- *     Voorpraktijken-prijs vanaf € 495,- *

Meer weten? Neem contact met ons op.

* genoemde prijzen zijn inclusief montage op locatie in Nederland. Exclusief BTW.

Plan het Voorpraktijken-inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van praktijkinterieur styling. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan