Richtlijnen

3-1-2019

Het Voorpraktijken-Inventarisatiepakket Kwaliteit in Praktijk

Ontvang 10% extra korting op de aanschaf van het Voorbereidingspakket ANT-praktijkvisitatie bij bestelling vóór 1 februari 2019.

Voorpraktijken heeft Kwaliteit in Praktijk geselecteerd als exclusieve partner. Als zorgondernemer en zorgprofessional wilt u uw praktijkorganisatie op orde hebben zonder er onnodig veel energie in te hoeven steken. Kwaliteit in Praktijk biedt hiervoor de oplossingen waarmee u de risico’s op verlies aan kwaliteit, klanttevredenheid en patiëntveiligheid kunt minimaliseren en eenvoudig kunt beheersen.

Wat biedt kwaliteit in praktijk?

  • Uw praktijk is altijd up-to-date wat betreft protocollen en (stralings)hygiëne.
  • Een KRT-erkende patiëntenenquête
  • Kosteneffectieve praktijkscreening met heldere rapportage
  • Een heldere praktijkstructuur door praktische protocollen en kwaliteitshandboek
  • Minimalisering van de bedrijfsrisico’s bij uw praktijkvoering
  • Altijd ondersteuning op maat. U betaalt nooit teveel.


Menno Bouman, adviseur Kwaliteit in Praktijk

Praktijkvisitatie, certificering? Of (nog) niet?
Kwaliteit in Praktijk heeft voor de ANT het voorbereidingspakket voor praktijkvisitatie ontwikkeld. Een pakket bestaande uit een werkboek met usb-stick waarop alle voorbeeld protocollen op staan ter voorbereiding voor een succesvolle praktijkvisitatie. Met ditzelfde pakket kunt u zich onder begeleiding van Kwaliteit in Praktijk uitstekend voorbereiden voor een ISO 9001 certificering. Certificering is niet verplicht, maar geeft u wel de mogelijkheid zich te onderscheiden wanneer het om kwaliteit gaat.

Een tijdige start met de voorbereiding voor een ANT-praktijkvisitatie of ISO 9001 certificering geeft u in ieder geval een goed georganiseerde praktijk. U kunt altijd nog beslissen om visitatie of certificering uit te laten voeren. U houdt de regie!

Aanbieding voor deelnemers Voorpraktijken:
Als deelnemer aan Voorpraktijken ontvangt u 10% extra korting op de aanschaf van het Voorbereidingspakket ANT-praktijkvisitatie. U betaalt dan slechts € 272,50 incl. btw en verzendkosten voor het werkboek met alle voorbeeldprotocollen op usb-stick.

Tijdens het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek kunnen we u meer vertellen en voorbeelden tonen. Extra voordeel: u kunt uit de besparingen van het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek met gemak uw Voorbereidingspakket praktijkvisitatie bestellen zonder dat uw uitgaven onder aan de streep stijgen.

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan

Plan het Voorpraktijken-inventarisatiebezoek in en laat u ontzorgen
Door het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u een analyse laten maken van uw huidige situatie op het gebied van energie. Daarnaast worden ook uw afvalverwijdering, airco-onderhoud, waterzorg en nog 26 aandachtsgebieden beoordeeld. Desgewenst kunt u dit in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- Geen onnodige kosten maakt
- Marktconforme contracten heeft

Maar ook:

- Voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit, Activiteitenbesluit milieubeheer etc.)
- Voldoet aan verzekeringseisen

Ook niet onbelangrijk: op de praktijk worden door de adviseur van Voorpraktijken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Vraag het Voorpraktijken-Inventarisatiebezoek aan