10% ANT-ledenkorting op Dentallectpakketten

Dentallect is een e-learning platform dat tandartsassistenten en andere medewerkers in en rond de tandartspraktijk opleidt. De cursussen en opleidingen die Dentallect aanbiedt zijn voor een groot gedeelte opgebouwd uit lesvideo’s.

ANT-leden krijgen op röntgenologie 10% korting bij Dentallect. U kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten:

PAK2 - Infectiepreventie voor medewerkers in de mondzorg

In het infectiepreventie pakket worden alle belangrijke zaken uit de wip richtlijnen besproken en gedemonstreerd. Tevens worden medewerkers in deze training aangespoord over dit onderwerp na te denken en worden ze bewust gemaakt over de belangrijke hygiëne zaken in de praktijk.

PAK3 - Röntgenologie voor assisterende 

Met de in deze module opgedane kennis worden de assistenten of receptionisten in staat gesteld om op een verantwoorde en veilige wijze röntgenfoto’s te maken, veelvoorkomende fouten hierin te begrijpen en met straling om te gaan.

PAK6 - Opleiding tandartsassistent | pre mbo-4 

Met dit pakket heeft u de Opleiding tandartsassistent compleet in huis. Per onderdeel wordt er getoetst totdat de kandidaat voldoende niveau verkregen heeft. De verschillende modules dekken tezamen het belangrijkste gedeelte van het kwalificatiedossier Tandartsassistent op een praktijkgerichte wijze en op hoog niveau af.

PAK9 - Professionele receptiemedewerker tandartspraktijk

Deze opleiding bestaat uit de 2 onderstaande opleidingen:

Receptiemedewerker tandartspraktijk
Tandheelkundige kennis voor de assisterende

 

Pak uw korting