Patiëntenenquête Kwaliteit in Praktijk

Patiëntenenquête Kwaliteit in Praktijk

Nieuwe KRT-erkende Patiëntenenquête Happy Survey!

Kwaliteit in Praktijk heeft in samenwerking met Lens Business Software een nieuwe patiëntenenquête Happy Survey ontwikkeld voor tandarts- en orthodontiepraktijken. 

  • Dit product onderscheidt zich door de speelse en uitnodigende opzet, flexibiliteit en direct online beschikbare resultaten.
  • U hoeft geen e-mailadres bestanden aan te leveren en bent niet meer afhankelijk van de leverancier die de resultaten moet aanleveren. U heeft de resultaten direct online beschikbaar, altijd en overal.
  • Vragenlijsten zijn direct door de patiënt in te vullen bijvoorbeeld op een tablet, maar ook op eigen smartphone middels een te scannen qr-code. Happy Survey geeft ook de mogelijkheden voor tekstuele feedback van patiënten.
  • Resultaten zijn te selecteren op de hele praktijk of per behandelaar wanneer u met meerdere tandartsen of orthodontisten in één praktijk samenwerkt. Ook kunt u resultaten selecteren per praktijkvestiging of tijdsperiode.
  • De enquête is door het KRT erkend.


Bij de aanschaf van Happy Survey kunt u kiezen uit twee opties:
Optie 1: Bij een abonnement van drie jaar betaalt u voor een praktijk tot 5 tandartsen € 200,— excl. btw per jaar en voor een praktijk met meer dan 5 tandartsen € 250,— excl. btw per jaar.
Optie 2: Voor het gebruik van de enquête gedurende één jaar voor een praktijk tot 5 tandartsen betaalt u éénmalig € 350,00 excl. btw en voor een praktijk met meer dan 5 tandartsen éénmalig € 450,— excl. btw. 
Optie 3: Speciaal voor zzp-tandartsen. Voor het gebruik van de enquête gedurende één jaar als zzp-er betaalt u éénmalig € 300,00 excl. btw.
 

Leden van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) genieten een korting van 10%.

Klik hier voor een voorbeeld van de vragenlijst.
Klik hier voor een voorbeeld van de rapportage
Klik hier om meer informatie op te vragen of om de enquête te bestellen.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

https://www.kwaliteitinpraktijk.org/tandarts-en-mondzorg/patientenenquete