Overstapservice

De ANT is dé belangenbehartiger van tandartsen. Of het nu gaat om nieuwe tarieven, norminkomen, regelgeving of de toekomst van de mondzorg; op alle terreinen is de ANT een stevige onderhandelingspartner. We zijn kritisch als het moet, en altijd constructief en bereid om samen naar oplossingen te zoeken. Een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid, waar je op kunt bouwen en zaken mee kunt doen. Een ANT-lidmaatschap heeft bovendien vele praktische en financiële voordelen

NAAR HET OVERSTAPFORMULIER

Overstappen? Doe eerst de vrijblijvende check en zie wat het voor u betekent
 

Wilt u overstappen naar de ANT, maar wilt u eerst weten wat dat voor u betekent? Maak dan gebruik van onze overstapservice!

Met de overstapservice van de ANT krijgt u eerst vrijblijvend te zien wat overstappen voor u betekent. Wordt u lid van de ANT dan wordt overstappen wel heel makkelijk voor u gemaakt. Uw verzekeringen bij de VvAA, Movir, GeyselKroon, uw abonnement bij Prikpunt en Pharmeon en alle kortingen die u bij uw huidige beroepsgroep gewend bent, worden door de ANT voor u overgezet. Het enige wat u nog moet doen is uw e-mailadres whatsappen naar 06 83 77 07 24 of gebruik het aanmeldformulier van de ANT in vullen om lid te worden.

WORD DIRECT LID VAN DE ANT

Heeft u nog vragen of wilt u direct lid worden?

U kunt onze ledenservice bereiken via 020 - 2374 740 of door dit formulier in te vullen. Dan zetten wij voor u alles op een rij.