Kennistoetsen Dentz

De ANT heeft speciaal voor tandartsen een platform ontwikkeld voor Permanente Educatie (PE). Met het maken van deze online kennistoetsen kunnen KRT-punten geregistreerd worden. 

In deze online PE-omgeving zullen onder andere toetsen worden aangeboden die horen bij ons blad Dentz magazine.

Dentz lezen levert KRT punten op
Van elke editie van Dentz magazine wordt er een kennistoets aangeboden. In de toetsen worden vragen gesteld die gaan over bepaalde artikelen die in Dentz zijn verschenen. Per toets kan één KRT-punt geregistreerd worden. Dentz magazine verschijnt zes keer per jaar. Dit betekent dat u zes keer per jaar de mogelijkheid heeft om een toets over Dentz te maken. 

Registratie van  punten of deelname
Wij schrijven de geregistreerde KRT-punten voor u bij in het KRT-register. Wanneer u niet staat ingeschreven in het KRT-register, heeft u per gehaalde kennistoets de mogelijkheid zelf een certificaat uit te printen. Dit certificaat dient u vervolgens zelf goed te bewaren.

Voor iedereen
Elke in Nederland werkzame tandarts mag onze kennistoetsen maken. Iedereen die de toets wil maken, moet eerst een account aanmaken (aanmelden bij de kennistoets). Vervolgens hoeft u alleen uw initialen, naam, emailadres en big-nummer in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig om uw behaalde KRT-punten in het KRT-register bij te schrijven. De inlog voor de PE-omgeving is niet gekoppeld aan uw ANT-inlog. 

Houd uw tandheelkundige kennis op peil met de online kennistoets; een prettige bij- en nascholingsactiviteit.

Ga naar de online toetsomgeving van de ANT