Nascholing orale radiologie

Tijdens het ANT congres hebben wij een online vervolg aangekondigd op de nascholing orale radiologie. De twee online kennistoetsen hierover zijn deze week verschenen. Deze speciaal voor u ontwikkelde toetsen zijn een aanvulling op de lezingen over nascholing radiologie, die door Erwin Berkhout zijn verzorgd op het ANT congres.

De toetsvragen zijn gebaseerd op twee artikelen over radiologie. Per artikel kan één online toets gemaakt worden en kan één KRT-punt geregistreerd worden. Deze toetsen zijn klaargezet in onze nieuwe online Permanente Educatie (PE) omgeving.

Toets is voor iedereen, ook al heeft u niet deelgenomen aan het congres
Elke in Nederland werkzame tandarts mag onze radiologietoetsen maken, ook wanneer u niet heeft deelgenomen aan het ANT congres. Voor het maken van de twee toetsen krijgt u twee nascholingscertificaten die gelden als twee uur nascholing en waar u ook twee KRT-punten voor ontvangt. Om te voldoen aan de regels voor voldoende nascholing radiologie dient u minimaal vier uur nascholing te hebben gevolgd. Wij adviseren u om de nascholingscertificaten radiologie te bewaren in uw KEW-dossier.

Iedereen die de kennistoets wil maken, moet eerst een account aanmaken (aanmelden bij de kennistoets). Vervolgens hoeft u alleen uw initialen, naam, emailadres en big-nummer in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig om uw geregistreerde KRT-punten in het KRT-register bij te schrijven.

Lees de radiologie artikelen en maak de toetsen