FAQ

Ik heb mij aangemeld voor de pre-order, wanneer krijg ik bericht?
Iedereen die zich heeft aangemeld voor de pre-order krijgt tussen 1 en 21 december 2018 automatisch bericht over hun aanvraag.

Met welke EPD-pakketten werkt ANT-ZIVVER?
Vertimart (Exquise)
Ja

GSN (Simplex)
Ja

VST (Oase)
Ja

Complan (Novadent)
Binnenkort beschikbaar

Henri Schein (SOE)
Binnenkort beschikbaar

Hoeveel e-mailadressen kan ik gebruiken met ANT-ZIVVER?
U krijgt een licentie voor het gebruik van maximaal 2 persoonlijke e-mailaccounts in ZIVVER. Er zit geen maximum op het gebruik van functionele e-mailaccounts in ZIVVER. Heeft u meer dan 2 persoonlijke e-mailaccounts nodig in ZIVVER? Neem dan eerst contact op met de ANT.

Ik heb al een ZIVVER-account, wat nu?
Als u op dit moment al een ZIVVER-account heeft dan kan ZIVVER deze voor u omzetten naar een gratis account. U meld zich hiervoor gewoon aan via het aanmeldformulier, na controle krijgt u van ons een registratiecode, met deze code registreert u zich op de website van ZIVVER, ZIVVER herkent u als bestaand lid, u ontvangt vervolgens een e-mail van ZIVVER waarin zij verzoeken om contact op te nemen. Meer informatie vindt u in de handleiding.

Tot wanneer kan ik nog gebruik blijven maken van ANT SecureMail?
Tot 1 februari 2019 kunt via de ANT gebruikmaken van ANT SecureMail. Als u Protonmail wil aanhouden dient u met de ANT hierover contact op te nemen. De planning is om uiterlijk 1 februari 2019 volledig omgeschakeld te zijn op Zivver.

Wat zijn precies de voordelen van ANT-ZIVVER?

  • u kan gebruik blijven maken van uw eigen (praktijk) e-mailadres;
  • integratie met outlook;
  • permanente Nederlandstalige helpdesk;
  • er wordt gewerkt aan de integratie van ZIVVER-software in die van de grote dentale softwarepakketten;
  • best beveiligde manier om te mailen;

 

Wanneer kan ik ANT-ZIVVER gaan gebruiken?
Vanaf 1 december zullen de ZIVVER-accounts worden geactiveerd. Indien u zich heeft geregistreerd bij de ANT, en de vereiste contracten heeft getekend, zal uw account zo spoedig mogelijk na 1 december worden geactiveerd.

Is het mogelijk om mijn ANT SecureMail account om te zetten naar het ZIVVER-account?
Het is helaas op dit moment technisch (nog) niet mogelijk om het ANTSecureMail adres om te zetten naar het Zivver account. Als u een gratis ZIVVER-account bij de ANT wil afnemen dient u zich opnieuw te registreren.

Wat zijn de kosten als ik mijn Protonmail account op persoonlijke titel wil voortzetten?
En standaard zakelijk account kost bij Protonmail 75,- per jaar. Kijk voor meer informatie op de website van Protonmail.

 

Help
Heeft u nog vragen of loopt u tegen problemen aan? Kijk op support.zivver.com of neem contact op via support@zivver.com.