Over ZIVVER

Aanmelden

De ANT introduceert ZIVVER voor alle leden

Vanaf nu volkomen veilig en gebruikersvriendelijk mailen

Omdat zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy)gevoelige informatie een steeds essentiëler onderdeel van het werk van ons tandartsen is geworden heeft de ANT besloten al haar leden vanaf 1 december 2018 een gratis ZIVVER-account aan te bieden.

Lees persbericht
Lees aankondiging

Over ZIVVER
ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt veilig te communiceren, is in 2015 opgericht vanuit de gedachte dat professionals drie belangrijke behoeften hebben: gebruiksvriendelijkheid, controle en veiligheid. ZIVVER voldoet met zijn product aan deze drie behoeften.

In vergelijking met bestaande oplossingen is de basisaanpak van ZIVVER uniek: de oplossing voorkomt menselijke fouten bij het verzenden van gevoelige gegevens, voorkomt toegang door hackers of derden en stelt gebruikers in staat berichten in te trekken en automatisch fouten te melden. Hierdoor behouden gebruikers de controle voor, tijdens en na het delen van informatie. ZIVVER noemt dat Triple Safe. Ga voor meer informatie naar www.zivver.eu/nl.

Voordelen ZIVVER

  • U houdt uw eigen e-mailadres
  • Beveiligde mails versturen en ontvangen in Outlook voor Windows
  • Integratie met EPD-pakketten (Volledige integratie verwacht Q2 2019)
  • Eenvoudige bestanden en mappen verzenden tot 50GB
  • De meest veilige vorm van beveiligd mailen en informatie delen
  • GRATIS voor u als lid

Bekijk alle voordelen van ZIVVER

Meld u aan voor uw gratis ZIVVER-account
Om gebruik te maken van uw gratis ZIVVER-account dient u zich eerst aan te melden. Dit gaat heel eenvoudig via onze website.

Aanmelden