Medewerker Ledenservice

Medewerker Ledenservice Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT)
Locatie: Amsterdam, Margriet Toren bij de Johan Cruijff Arena

De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is een belangenvereniging voor tandartsen. 

De ANT is als dynamische  belangenorganisatie een belangrijke factor in de mondzorg en staat bekend als een proactieve en innovatieve instelling. Het kantoor wordt aangestuurd door het bestuur en staat onder de dagelijkse leiding van de verantwoordelijke managers. De medewerkers op het ANT bureau zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van het ANT beleid en zetten zich in voor de belangenbehartiging van en dienstverlening aan tandartsen als ook voor de kwaliteit van de mondzorg in Nederland. De cultuur bij de ANT is klantgericht en initiatief en zelfstandigheid van de medewerkers worden gestimuleerd. Daartoe ondersteunt de ANT de persoonlijke ontwikkeling met opleidings- en trainingsbudgetten.                                                                                                                                                           

Functie omschrijving medewerker ledenservice (MBO/HBO);

Het pro- actief en klantvriendelijk behartigen van de belangen van de bij ANT aangesloten leden door het telefonisch te woord staan van leden. Het verzorgen van de leden administratie, zoals het doorvoeren van de mutaties, facturatie en debiteurenbeheer. Opstellen van het maandelijkse mutatieoverzicht van het ledenbestand. Tevens het zorgdragen voor de financiële administratie van de organisatie, zoals het boeken van facturen. Daarnaast is de medewerker verantwoordelijk voor officemanagement taken, zoals bijvoorbeeld: voorraadbeheer, post, agendabeheer.

Functie eisen;

Bij voorkeur met een achtergrond in debiteurenbeheer in een zorg onderneming of andere zeer klantgerichte organisatie.

Zelfstandig en in teamverband kunnen werken, cijfermatig sterk, gestructureerde manier van werken, integer, sociaal sterk en positief in het contact met leden.

Minimaal 5 jaar werkervaring.

Uitstekende kennis van: Word, Excel, Outlook, Power Point

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij

De ANT stelt voor deze functie een vergoeding van minimaal € 2.200 en maximaal € 2.870 ter beschikking afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij fulltime van 36 uur. Deeltijd tussen 24 en 28 uur.

Daarnaast vakantiegeld, een 13e maand, minimaal 25 vakantiedagen, een dekkende reiskostenvergoeding (de ANT is zeer goed te bereiken met het openbaar vevoer) en 50% premie-betaling van de pensioenregeling. De ANT stimuleert permanente scholing en stelt hiervoor budget beschikbaar. 

Interesse?

Stuur je motivatiebrief  en cv  naar j.insinger@ant-tandartsen.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Juliette Insinger, Manager Ledenservice ANT op telefoonnummer 020-2374740. Voor  informatie over de ANT: www.ant-tandartsen.nl