Aanmelden Kijk in de praktijk

Heb je het idee dat je eigenlijk nog niet goed weet hoe het er echt aan toe gaat in een tandartspraktijk? Hoe werk je bijvoorbeeld in teamverband en hoe koop je materialen in? Kortom kan jij wel wat extra praktijkervaring gebruiken? Meld je dan nu aan voor het ANT-initiatief "Kijk in de praktijk".

Een unieke kans de dagelijkse gang van zaken in een tandartsenpraktijk te ervaren. Dat is de kern van een nieuw en bijzonder initiatief dat de ANT heeft ontwikkeld voor studenten Tandheelkunde. Studenten (4e, 5e & 6e jaars) krijgen de gelegenheid om aan de hand van een meekijkstage  de dagelijkse gang van zaken in een eenmanspraktijk, een grote praktijk of een gedifferentieerde praktijk te ervaren. De ANT wil op deze manier studenten een goed en realistisch beeld geven van verschillen in werkwijze en cultuur tussen verschillende types praktijken. Het is voor studenten daarnaast  een goede kans om te zien hoe het werken in een teamverband, met verschillende disciplines, in de praktijk werkt. De ‘Kijk in de Praktijk’-stage is een nuttige aanvulling op het inhoudelijke curriculum zoals dat op de drie Universiteiten voor Tandheelkunde wordt onderwezen.

De komende tijd verzamelen wij alle aanmeldingen van studenten en praktijken die mee willen doen aan dit initiatief. Hierna starten wij met het matchen van student en praktijk. Je ontvangt na je aanmelding hierover vanzelf bericht.

Meer informatie
Wij breiden deze webpagina de komende tijd uit met meer informatie. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina houden we je op de hoogte.

Lees het persbericht.

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Aanmelden Student

Aanmelden Praktijk