Geef je op voor de Roparun

Aankomend jaar is de ANT, net als de afgelopen twee jaar, hoofdsponsor van team Dental Runners! Dental Runners is een hardloopteam van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten en studenten Tandheelkunde. Ieder jaar doet het team mee en ook dit jaar zijn we weer opzoek naar 2 à 3 studenten Tandheelkunde die het team komen versterken.

Stichting Roparun
Jaarlijks doet Dental Runners team mee aan de Roparun, een estafetteloop in het Pinksterweekend van meer dan 500 kilometer (je loopt in estafette vorm telkens 1 km per keer) van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. De Roparun haalt geld op voor instellingen, goede doelen of projecten die een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen met kanker. Het motto van de Roparun luidt: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Kijk hier voor meer informatie over de goede doelen van Roparun.

Sluit je aan bij de Dental Runners
Ben jij een sportieve student tandheelkunde? Zijn het rennen of fietsen van lange afstanden een fluitje van een cent voor jou? Geef je dan op voor het Dental Runners-team tijdens de Roparun en haal samen met het team geld op voor kankerpatiënten.

We zijn op zoek naar 2 à 3 studenten tandheelkunde. Het liefst van iedere faculteit één. Meelopen in ons team is voor jou als student geheel kosteloos. (Wij zijn jouw sponsor).

Wat krijg je als student:
- Alle reis- en verblijfkosten worden voor je vergoed door de ANT;
- Dental Runner hardloopshirt;
- Als student hoef je geen inschrijfgeld te betalen voor de Roparun.

Aanmelden voor de Roparun

Lotenverkoop
Een belangrijke vorm van sponsoring is de verkoop van loten. Elke deelnemer van de Dental Runners verkoopt daarom loten om extra geld op te halen. 

Team Dental Runners is op zoek naar

 • Hardloper
  Je mag alleen als hardloper deelnemen als je een gemiddelde snelheid van tenminste 12 km/h haalt.
  (je loopt in estafettevorm telkens 1 km per keer)
 • Fietser
  Je fiets als fietser achter de hardlopers aan of je fietst voor ze uit.


Wanneer
Pinksterweekend, zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni 2020.

Programma

 • Zaterdag 30 mei – ’s Ochtends vroeg start van de Roparun
 • Zondag 31 mei – Roparun
 • Maandag 1 juni – Finish in Rotterdam rond 13:00


Let op!
Er wordt in estafettevorm dag en nacht gelopen, dit houdt in de praktijk in dat je soms een aantal uur kan slapen en vervolgens weer een uur moet lopen.

Deelnemen aan de Roparun is op sommige momenten dus absoluut afzien, maar dit weegt lang niet op tegen deze unieke ervaring, ontzettend goede sfeer met gedreven en gepassioneerde mensen en het allerbelangrijkste, dat jij je in kunt zetten om het leven van kankerpatiënten positiever te maken!

Aanmelden
Wil jij je aanmelden het het Dental Runners Team of heb je vragen over deelname? Neem dan contact op met service@ant-tandartsen.nl

Wil je meer weten over de Roparun?
Bekijk dan de website van de Roparun en like de  Facebookpagina van de Dental Runners en bekijk alle foto’s