ANT Dental Games

TFV Nijmegen, Favervuta en Archigenes organiseren gezamenlijk hét evenement voor tandheel- en mondzorgkunde studenten van het jaar: de ANT Dental Games! Hoe goed ken jij je mede tandheel- en mondzorgkundestudenten uit de andere steden? En hoe leuk is het om die beter te leren kennen tijdens een waanzinnige avond vol leuke opdrachten en een knallend feest? De ANT Dental Games staan geheel in het teken van het ontmoeten en leren kennen van je medestudenten uit de andere steden.

Wat ga je doen?
Samen met medestudenten van je faculteit vormen jullie de commissie die de ANT Dental Games organiseert. Dankzij jullie enthousiasme en tomeloze creativiteit verliezen jullie het doel niet uit het oog; een fantastisch evenement neerzetten voor jullie medestudenten dat in het teken staat van elkaar ontmoeten en leren kennen. Jullie verdelen de taken en werken het hele evenement van begin tot eind uit. Dit doen jullie waar en wanneer het jullie uitkomt. Uiteraard houd je tussendoor nauw contact met de ANT voor de nodige feedback en ondersteuning.


 

Voor meer informatie over de commissies kun je contact opnemen met de ANT via communicatie@ant-tandartsen.nl of 020 23 74 740

Aanmelden

Wij zijn altijd op zoek naar actieve en betrokken studenten. Mocht je zelf een ander goed idee hebben dan hoort de ANT dat graag!