ANT-Studentenraad

De ANT zoekt studenten voor de Studentenraad

Wat ga je doen?
Als lid van de ANT-Studentenraad adviseer en ondersteun jij, samen met mederaadsleden, de ANT in de communicatie met studenten Tandheelkunde. Daarbij behartig je de belangen van jouw medestudenten bij de ANT. Jij helpt mee de band tussen de ANT en de studenten te versterken door het bedenken van creatieve invullingen van bijvoorbeeld sponsoring, evenementen, promotiemateriaal en introductiedagen. Je denkt mee over vraagstukken zoals: welke behoefte hebben studenten en waar zou de ANT studenten bij kunnen helpen? Wij horen graag hoe jij de rol van de ANT bij studenten ziet.

Tijdens een informeel etentje op het ANT-kantoor (met uitzicht op de Johan Cruijf Arena!) brainstormen we 3x per jaar met jou en je medestudentraadleden over hoe het beleid van de ANT richting studenten moet worden ingericht. Je fungeert, buiten deze momenten om, als ambassadeur van de ANT voor de studenten Tandheelkunde.

Wie zijn wij?
De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen. Of het nu gaat om nieuwe tarieven, norminkomen, regelgeving of de toekomst van de mondzorg; op alle terreinen is de ANT een stevige onderhandelingspartner. We zijn kritisch als het moet, en altijd constructief en bereid om samen naar oplossingen te zoeken. Een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid, waar je op kunt bouwen en zaken mee kunt doen. En nu zijn we op zoek naar studenten met een hart voor de mondzorg die ons hierbij willen helpen.

Wie ben jij?

 • Je bent student Tandheelkunde
 • Je bent geïnteresseerd in de toekomst van de mondzorg
 • Je bent erg creatief en je bent goed in het verzinnen van ludieke ideeën
 • Je toont veel eigen initiatief
 • Je wil graag bestuurlijke ervaring opdoen
   

Wat bieden wij?

 • Een ‘kijkje in de keuken’ van de ANT, misschien wel jouw beroepsvereniging in de toekomst!
 • De bijeenkomst vindt plaats tijdens een gezellig etentje
 • De mogelijkheden om bij te dragen aan het studentenbeleid van de ANT
 • Reiskostenvergoeding
   

Interesse?
Lijkt het je leuk om jouw skills in te zetten voor de ANT? Meld je dan nu aan.
Voor jouw aanmelding en/of vragen kun je ons bereiken via communicatie@ant-tandartsen.nl of bel ons op 020-2374740.