Over IQdent

IQdent studieclubs: Intervisie. Inzicht. Inspiratie.

Ja, ik word lid van IQdent studieclubs!

Intercollegiaal overleg inspireert, ontwikkelt en daagt uit. En wie kunnen u nu beter op de hoogte houden van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in uw vakgebied dan uw vakgenoten? Bij IQdent staat het reflecteren op uw eigen handelen en het delen van kennis en ervaringen met collega's centraal. Daarnaast bespreekt u samen nieuwe ontwikkelingen en bekijkt u wat u daarmee kunt in uw praktijk.

Bekijk hier de IQdent-handleiding (pdf)

Studieclubs
De studieclubs bestaan uit 8 tot 12 deelnemers, die 6 tot 10 keer per jaar samenkomen. De deelnemers beslissen zelf hoe ze de studieavonden willen invullen. Bijvoorbeeld met een bespreking van een praktijkcasus of een discussie over dagelijkse knelpunten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om samen een van de Universitaire Modules door te nemen die de ANT speciaal voor IQdent heeft laten ontwikkelen. Ook kunt u een keuze maken uit een breed scala aan gastsprekers, met wie onderwerpen verder kunnen worden uitgediept.

Praktische informatie
De IQdent studieclubs zijn toegankelijk voor alle tandartsen, ongeacht bij welke beroepsvereniging u bent aangesloten. De jaarlijkse contributie voor IQdent bedraagt € 155,- per jaar.
In de contributie is opgenomen dat u met uw studieclub onbeperkt gebruik kunt maken van ons aanbod Universitaire Modules.
Wilt u een gastspreker inhuren? IQdent heeft met een aantal sprekers afspraken gemaakt zodat u profiteert van een gunstig tarief.
IQdent levert de deelnemers per studieavond 2 opleidingspunten op.

IQdent training
Voor het goed functioneren van een IQdent studieclub zijn een aantal uitgangspunten en praktische zaken belangrijk. De ANT verzorgt hiervoor regelmatig een training, waar u o.a. leert hoe intervisiemethodes kunnen worden toegepast. De training is gratis. Het is belangrijk dat er per studieclub in ieder geval 1 lid (maar liefst meer) naar deze training gaat.

Meld u aan voor IQdent!
Weet u al met welke collega’s u een studieclub wilt vormen? Attendeer hen op IQdent en geef bij uw aanmelding aan met welke personen u een groep wilt vormen.
Let op: Iedere deelnemer uit uw groep dient zichzelf afzonderlijk aan te melden bij IQdent. U kunt zich ook 'los' aanmelden, waarna IQdent voor u een passende groep probeert te vinden.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Pauljan van der Zee: p.van.der.zee@ant-tandartsen.nl

Ja, ik word lid van IQdent studieclubs!