Sprekers

Sander Loos ant

Sander Loos

Tandarts-Endodontoloog en werkzaam bij Tandartspraktijk Soestdijk

Bekijk Spreker
Nicole van Gelder ant

Nicole van Gelder

Na een carrière bij de gemeente Amsterdam, eerst als woordvoerder voor het College van Burgemeester & Wethouders en later als projectleider kabeltelevisie, is zij in 2000 haar eigen bureau Archimediair gestart voor “mediation; onderhandelingen, trainingen & communicatie management”,  waaronder intervisiebegeleiding. Voor de Nederlandse Mediators Federatie is zij peer reviewer. Nicole van Gelder verzorgt voor de ANT de training intervisie. Ook kan zij groepen zelf als intervisiebegeleider begeleiden.

Bekijk Spreker
Sherif El Boushy ant

Sherif El Boushy

Sherif El Boushy is in 1985 als tandarts afgestudeerd in Utrecht. Na zijn afstuderen heeft hij kort in Nederland in verschillende praktijken waargenomen heeft hij ruim 3 jaar in Duitsland gewerkt in een grote en moderne groepspraktijk. Naast tandheelkunde heeft hij bedrijfskunde gestudeerd en haalde in 1991 zijn M.B.A. in Bradford (UK).

Hij heeft 10 jaar een eigen praktijk gehad in Rotterdam Kralingen. Daarnaast is hij ook trainer en heeft hij voor Coaching 2000 en BGL en partners trainingen gegeven. Sinds 2004 is hij in Delft praktijkhouder, algemeen practicus en algemeen manager. Tevens heeft hij het e-learning bedrijf Dentallect opgericht.

Bekijk Spreker
Hugo Vreugdenhil ant

Hugo Vreugdenhil

Hugo Vreugdenhil studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in 1985. In 1987 droeg tandarts Frans van der Straaten zijn praktijk te Geldermalsen aan hem over. In 2002 kreeg Hugo Vreugdenhil de benoeming tot tandarts gnatholoog.  Als tandarts-gnatholoog richt hij zich op de diagnose en behandeling van pijn en problemen in met kauwen. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de gnatholoog betreft kaakklachten (bijvoorbeeld pijnklachten van kaakgewrichten en kauwspieren, kaakgewrichtsgeluiden en een beperkte kaakbeweging) en pijn in het gezicht. 

Bekijk Spreker
Dorothe Voet ant

Dorothe Voet

Dorothé Voet studeerde in 1980 af als tandarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ze heeft brede ervaring als algemeen practicus vanuit haar eigen praktijk en door vele praktijkwaarnemingen. 

Daarnaast is ze reeds meer dan tien jaar actief in het onderwijs. De reguliere dagopleidingen alsook de diverse nascholingscursussen voor tandartsassistentes zijn haar vakgebied maar tevens is ze betrokken bij de opleiding van preventieassistentes en mondhygiënistes. Vanuit de combinatie van tandheelkunde en onderwijs heeft zij een aantal boeken geschreven voor de opleiding van tandartsassistentes. 

Bekijk Spreker